Artist Impression prijs

Artist impression prijs
Artist impression prijs

Wat is de prijs van een Artist Impression?

Wat is de prijs van een Artist Impression (AI)?

Wanneer u een Artist Impression wilt laten maken dan bent u uiteraard benieuwd naar de Artist Impression prijs! In de praktijk zijn de kosten voor de eerste Artist Impression behoorlijk hoog. Voor die ene impressie moeten wij namelijk het meeste 3D tekenwerk doen, voor de volgende impressies hoeft minder getekend te worden. Vandaar dat wij meestal pakketten met meerdere impressies aanbieden, bijvoorbeeld 3 of 4 stuks. De gemiddelde stukprijs is dan goedkoper, en u heeft gelijk een Artist Impression van boven (vogelvlucht), van de voorzijde en van de achterzijde.

Aanvullende Artist Impressions prijs

Extra Artist Impressions van eenzelfde 3D model kunnen we al vanaf € 145,- excl. BTW aanbieden.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Planstudies
  • Schetsontwerp
  • Exterieur AI’s
  • Interieur AI’s
  • Vogelvlucht AI’s
  • 3D Plattegronden
  • Offline presentatie
  • Online presentatie

Waarom een Artist impression?

Een Artist impression is een meerwaarde voor uw bouwproject. U krijgt een beeld van hoe het eruit gaat zien, en kunt in het bouwproces nog beslissingen nemen op basis van deze Artist impression(s). Ook is een Artist impression bij uitstek een goed communicatiemiddel in het overleg met opdrachtgever, gemeente, buurtbewoners of andere partijen.

Ook als de bouwtekeningen al gereed zijn, kan een Artist impresion voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Als makelaar kunt u bijvoorbeeld Artist impressions laten maken ten behoeve van een verkoopbrochure.

Artist impressions worden ook veel gebruikt voor de verkoop van bestaande woningen of kantoorgebouwen. Ze worden gebruikt om een ander interieur inzichtelijk te maken, of bijvoorbeeld om bouwkundige aanpassingen te visualiseren die het gebouw aantrekkelijk kunnen maken voor potentiële kopers.

Bent u benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Artist impression prijs
Artist impression prijs

Referentie Artist impression prijs

Artist impression prijs